Sağlık İşleri Müdürlüğü

Sağlık İşleri Müdürlüğü

Sağlık İşleri Müdürü

Birim İletişim

Belediye sınırları dahilinde yaşayanların koruyucu hekimlik görevini yerine getirmek, bedensel, ruhsal ve sosyal açıdan sağlıklı yaşamaları için gerekli olan faaliyetleri ve hizmetleri sunmak, çevre sağlığını koruyucu sağlık hizmetleri, yatağa bağımlı, yürüyemeyen hastaların evden hastaneye, hastaneden eve nakillerinin hasta nakil ambulansı ile sağlanması, ilçe sınırlarında evde vefat eden, doğal ölüm olduğu düşünülen kişilerin ölüm belgesinin düzenlenmesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün görevleri arasındadır.​

Müdürlüğümüz tüm çalışmalarında temel politika olarak;

• Güler yüzlü, samimi hizmet,
  • Hızlı, güvenilir, kaliteli ve herkesin ulaşabileceği hizmeti,
  • Güvenli ve doğru iletişimi,
  • Saygı, sevgi ve diyalog yoluyla çözümü,
  • Vatandaş memnuniyetini öncelik alarak, şikâyet, öneri ve istek sahiplerini bilgilendirmeyi,
  • Bilgi ve teknolojiyi sürekli kılmayı ve etkin kullanmayı
  • Referans merkezi olmayı, benimsemiştir.

Önceliğimiz, hizmetlerimizin kaliteli bir şekilde vatandaşa ulaşmasını sağlamaktır.

Sağlık Hizmetleri

Belediye sınırları dahilinde yaşayanların koruyucu hekimlik görevini yerine getirmek, gerekli olan faaliyetleri ve hizmetleri sunmak. Belediyemiz dahilinde bulunan Memur, İşçi ve Yüklenici firma personellerine, müdürlüğümüz bünyesinde bulunan laboratuar ile çeşitli tetkikler yapılmaktadır. Hafta içi her gün Sağlık İşleri Müdürlüğünde, İşyeri hekimi ile Belediye personeline muayene imkanı tanınmaktadır.

Müdürlüğe Bağlı Birimler

1. Belediye Sağlık Laboratuvarı

Açlık kan şekeri (AKŞ), kan grubu testi, tam kan sayımı, tam idrar (tit). (Laboratuvar hizmeti sadece Belediye Personeline yöneliktir.)