ÇAVUŞDERE’DE VOLEYBOL ŞÖLENİ

Belediyemiz tarafından düzenlenen Üsküdar Liselerarası Voleybol Turnuvası finalleri Çavuşdere Spor Sarayı'nda gerçekleşti.

Dolu tribünler önünde öğrencilerimizin coşkulu tezahüratlarıyla oynanan finalde Zeynep Kamil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 2-1 yenen Üsküdar Lisesi şampiyon oldu. Üçüncülük dördüncülük müsabakasını ise Çengelköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni yenen Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

Müsabakalar sonunda tüm takımlar sunucu Emre Tilev tarafından ödül töreni için saha içine davet edildi. Başkanımız Hilmi Türkmen konuşmasında "Gençler, Üsküdar'da öğrencilik herkese nasip olmaz, kıymetini bilin," diyerek tüm takımları tebrik etti.

Üsküdar Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın'ın da katılımıyla gerçekleştirilen tören, takımlara para ödüllerinin ve madalyaların takdimiyle son buldu.