23 NİSAN DOLAYISIYLA MİNİK BAŞKANIMIZ GÖREV BAŞINDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları dolayısıyla geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Sinem Dedetaş, makamını bir süreliğine Üsküdar 3. Selim İlkokulu öğrencisi Derin Çapa’ya devretti. Başkanlık makamında düzenlenen programa öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü ve Öğretmenler de katıldı.

Bu özel görevi heyecanla kabul eden Minik Başkanımız Sayın Derin Çapa, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andığı konuşmasında, ‘’Atatürk’ün bize sunduğu yani kız çocuklarına verdiği haklarla buradayım. Bir kadın olarak gelecekte bizlere örnek olmanız; kadınların her şartta ve koşulda var olması, güçlü kadınların çoğalması tüm kız çocuklarının dileğidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ dedi. Derin Çapa aynı zamanda okuldaki arkadaşları ile birlikte Üsküdar ve çocuklar için neler beklediklerini de anlattı.

Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Sinem Dedetaş ise bu özel günde duygularını paylaşarak;   ‘’Çok teşekkür ediyorum konuşmanız için Sayın Başkanım, harika bir konuşmaydı gerçekten. Fırsat eşitliğine dikkat çekmek çok önemli, Cumhuriyetimizin sağladığı fırsat eşitliği nedeniyle aslında bizler bu görevlere gelebiliyoruz o yüzden çok güzel bir konuşmaydı, tebrik ediyorum.’’ şeklinde konuştu.