ÜSKÜDAR’IMIZIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ RESMEN GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde, Üsküdarlı vatandaşlarımızın iradesi ve teveccühü ile Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sinem Dedetaş, 4 Nisan tarihinde Üsküdar İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı. 

Üsküdar'ımızın ilk kadın belediye başkanı olan Sinem Dedetaş, seçim kurulu önünde kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. Üsküdarlı hemşehrilerimize teşekkür eden Başkanımız, "Siz değerli komşularıma bize güvendiğiniz için, oylarınızla bu gururlu, onurlu göreve getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra sizin sevginize ve güveninize layık olmak için çok çabalayacağız" dedi.

5 Nisan tarihinde belediye binasına geçen Başkanımız Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreniyle önceki dönem belediye başkanımız Hilmi Türkmen’den görevi devralarak 5 yıllık Üsküdar Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı. 

Resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Başkanımız, "Öğrencilik yıllarımdan itibaren ilk evim olan Üsküdar’ın ilk kadın belediye başkanı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Bugün, görevi Sayın Hilmi Türkmen’den teslim aldım. Şimdi Üsküdarlı komşularımıza verdiğimiz sözleri tutmak için çok çalışacak, Üsküdarımızı birlikte yöneteceğiz." İfadelerini kullandı.