ÜSKÜDAR’IN GASTRONOMİ SOKAĞI UNCULAR CADDESİ OLACAK

Üsküdar Belediyesi olarak Üsküdarımızın her noktasında sosyal hayata destek verecek projeler üretmeye devam ediyoruz.

Uncular Caddesi'nde yapımına başladığımız "Gastronomi Sokağı" projemiz bir bütün olarak Balık Pazarı ve Selmani Pak Caddesi’nin çıkışına kadar Prestij Caddesi olarak devam edecek. Proje kapsaminda caddedeki tüm binaların dış cephelerini yenileyip, balkonlarını çiçeklendirip, kaldırımlarını genişlettik.

Üsküdar Belediyesi olarak şehir ve yaşam kültürüne katkı sunacak projelerimizden biri olan Uncular Caddesi, Anadolu ve Avrupa Yakası'nın en önemli geçiş merkezi olan Üsküdar’ın gastronomi noktası olarak bütün İstanbullulara hizmet verecek. Trafiğe kapalı olacak Uncular Caddesi yeme, içme kültürünün yeni adresi olarak hem mideye hem de göze hitap edecek.

Başkanımız Hilmi Türkmen sosyal medya paylaşımında  “Üsküdarımızın her noktasında, sosyal hayata destek verecek projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.