ÜSKÜDAR’DA CUMHURİYET COŞKUSU BAŞLADI


​​Cumhuriyet'in 91'inci yılı, Üsküdar'da coşkuyla kutlanıyor. Etkinlikler, kortej yürüyüşü ve çelenk töreni ile başladı. Kutlamalar, 29 Ekim günü de devam edecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Üsküdar'da coşkuyla kutlanacak.                 

Şemsipaşa Atatürk Anıtı'ndaki Çelenk Töreni, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, 15. Füze Üst Komutanı Hava Tuğgeneral Şener Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Üsküdar Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan tören, Üsküdar Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Üsküdar Belediyesi ve siyasi parti teşkilatlarının çelenklerini koymasıyla sona erdi.

KUTLAMALAR BÜTÜN GÜN SÜRECEK

Cumhuriyet'in kuruluşunun 91'inci yılı nedeniyle düzenlenen kutlamalar 29 Ekim Çarşamba günü bütün gün devam edecek. Saat 09: 00'da Üsküdar Kaymakamlık'ta gerçekleştirilecek olan resepsiyonun ardından, saat 12.00'de ise Şeyh Şamil Lisesi'nde Cumhuriyet Şenliği gerçekleştirilecek. Akşam saatlerinde ise Üsküdar sahillerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği ışık ve havai fişek gösterileri izlenecek.