ÜSKÜDAR BİLİM MERKEZİ HİZMETE GİRECEĞİ GÜNÜ BEKLİYOR

Türkiye’de “ilk ve tek” sıfatıyla hizmete girecek olan, Üsküdar Bilim Merkezi’nin tamamlanmasına artık çok az zaman kaldı. Tarih ve kültür şehri olan Üsküdar’a modern ve kalıcı eserler bırakmak için projeler üreten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar’ın medarı iftiharı olacak Üsküdar Bilim Merkezi’nin inşaatını ziyaret ederek son durumu hakkında bilgi aldı. İnşaatın büyük bölümünün tamamlandığı merkezin hizmete girmesi için gerekli olan şartların tamamlanmasına artık oldukça az süre kaldığı göze çarptı. Üsküdarlılar için kültür ve spor alanında birçok tesis armağan eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Ünalan’da yükselen bilim merkezinin de bir milat olduğunu belirterek, Üsküdar’ın her zaman ilklerin belediyesi olduğunu, diğer belediyelere öncülük ettiğini vurguladı.