TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN RADYOCULARI ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NE KONUK OLDU

Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen kahvaltı programında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, radyocu programcılarıyla bir araya geldi.

Kahvaltı programına Moral FM, Mengen, Star FM, Van Star FM, Radyo Yaren, Kardelen TV, Karadeniz FM, Anadolu’nun Sesi, MüzikOnair.com, Radyo Ritim, İBB Trafik ve Sosyal Radyo, Radyo 34, TRT Kent Radyosu, İstanbul’un Sesi, Best FM, Polis Radyosu, CRI Türk FM, Medya FM, Radyo Mega, ATV –Ahaber ve Kral FM radyoları katılım sağladı.

Afrikalı Ali ismiyle bilinen Ali Şentürk’ün moderatörlük görevini üstlendiği kahvaltı programında, Ağustos ayından bu yana Valide Sultan Gemisi ile vatandaşlara Boğaz keyfi yaşattıklarını hatırlatan Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen, “Türkiye’de ve dünyada bu projenin başka bir örneği yok. Yüzen bir sosyal tesis olan Valide Sultan Gemisinde iki aydır 75 bin kişiyi ağırladık. Her gün 1000 kişi ile kültür turlarına devam ediyoruz. Bu sabah da sizler ile birlikte olmakta ayrı bir keyif, davetimize icabet edip geldiğiniz için çok teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Başkan Hilmi Türkmen ve radyocular, Cem Aslan’ın seçtiği müziklerle eşsiz boğaz manzarasında kahvaltı yaptı. Üsküdar Valide Sultan Gemisi yolcuları gezi boyunca bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.