Temmuz 2026 Yıkım Ruhsatları

-Acıbadem  Mahallesi, biberiye sk No:12 kapı sayılı yerde bulunan 6306 sayılı kanun kapsamında riskli olduğu kesinleşen yapıya Belediyemizce 08.07.2026 tarihinde yıkım ruhsatı verilmiş olup, bu tarihten itibaren yıkım işlemleri gerçekleştirilecektir. Mahalle, sokak ve komşu parsellerin sakinlerinin dikkatine.

-Ahmediye  Mahallesi, namıkpaşa sk No:26 kapı sayılı yerde bulunan 6306 sayılı kanun kapsamında riskli olduğu kesinleşen yapıya Belediyemizce 08.07.2026 tarihinde yıkım ruhsatı verilmiş olup, bu tarihten itibaren yıkım işlemleri gerçekleştirilecektir. Mahalle, sokak ve komşu parsellerin sakinlerinin dikkatine.

-Salacak Mahallesi, Büyük Mustafapaşa Caddesi No:22 kapı sayılı yerde bulunan 6306 sayılı kanun kapsamında riskli olduğu kesinleşen yapıya Belediyemizce 07.07.2026 tarihinde yıkım ruhsatı verilmiş olup, bu tarihten itibaren yıkım işlemleri gerçekleştirilecektir. Mahalle, sokak ve komşu parsellerin sakinlerinin dikkatine.