VATAN MÜCADELESİNDE VEFA ZİYARETİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, 15 Temmuz darbe girişiminde kahramanca bir mücadele göstererek hain saldırıya yönelik önemli bir duruş sergileyen Gazi Çengelköy esnafına ziyarette bulundu.

Esnafı tek tek gezen Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, gösterdikleri kahramanlıktan dolayı bütün esnafı kutladı.

Daha sonrasında ise Başkan TÜRKMEN, hain ve terörist girişimde Üsküdar’da şehit düşen kahramanların evlerini ziyaret ederek yakınlarına taziyede bulundu.

Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN yaptığı ziyaretlerde milli irade kahramanlarının her birinin farklı ve yürek burkan hikâyeleri olduğunu söyleyerek, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı selamet, yaralılara da şifalar diledi. Başkan TÜRKMEN, "Üsküdar Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.