ÜSKÜDARLILARIN DEV EKRANDA MAÇ KEYFİ

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek tarihinde ilk kez şampiyonluğu yaşadığı bu unutulmaz maçı Üsküdarlılar, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile izledi.

Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde hazırlanan dev ekranda ile çok sayıda Üsküdarlı maçı izleme şansı buldu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, maçı izleyen Üsküdarlılara eşlik etti. Coşku içinde maçı izleyen Üsküdarlılar gelen şampiyonluk ile büyük sevinç yaşadı. Maç boyunca vatandaşlara patlamış mısır ikramı yapıldı.

Kendilerine sunulan bu imkandan dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Üsküdarlı vatandaşlar, Üsküdar Belediyesi’ne teşekkür ettiler.