ÜSKÜDARLILAR VATAN BİZİMDİR EZGİ&ŞİİR DİNLETİSİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vatan Bizimdir Ezgi & Şiir Dinletisi 26 Şubat Pazartesi günü gerçekleşti.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Şair Nurullah Genç ve Sanatçı Aykut Kuşkaya sahne aldı.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer’in ve Üsküdarlı birçok vatandaşın katıldığı gecede Şair Nurullah Genç, Mehmet Akif Ersoy, Faruk Nafiz Çamlıbel, Nazım Hikmet Ran, Yahya Kemal Beyatlı, Arif Nihat Asya ve Necip Fazıl Kısakürek’in vatan üzerine yazmış oldukları şiirleri okurken Aykut Kuşkaya ise ezgiler seslendirdi.

Programın sonunda Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, Sanatçı Aykut Kuşkaya ve Şair Nurullah Genç'e hediye takdiminde bulundu.