ÜSKÜDARLILAR TASARIM PAZARI'NDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi, İyilikhane Çocuk Derneği ile birlikte 4. Geleneksel Tasarım Pazarını 2-3 Aralık tarihlerinde Üsküdar Vakıfbank Spor Sarayı'nda çeşitli markaların katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Üreteni ve tasarlayanı destekleyerek meraklısıyla bir araya getirme amacı taşıyan Üsküdar Tasarım Pazarı'nda, markaların tasarladıkları ürünleri uygun fiyatla satışa çıkardığı, bir çok atölyenin stant kurduğu ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir ortam sunuyor.

Tasarım pazarını gezen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Tamamen bir iyilik hareketi olan, iyilerin ve iyiliklerin buluştuğu, adete hayırda yarışılan kermeste bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İyilikhane Çocuk Derneği ile birlikte yapmış olduğumuz bu kermeste elde edilen tüm gelir Bangladeş’te yapımı devam eden yetimhanesinin kalan 3 yatakhanesinin tamamlanması için kullanılacak. Bu hayırlı işiniz inşallah sizlere her zaman güzellik ve bereket olarak geri dönsün. Karşımda görmüş olduğum tablo açıkçası bana da sürpriz oldu, Tasarım pazarımıza muazzam bir ilgi ve alaka var, güzel bir hayırda yarış var. Bu güzel davranışınız için sizleri tebrik ediyorum. Ürünlerini sergileyip, satan dostlarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum, alışveriş yapacak olan misafirlerimize de almış oldukları ürünlerin hayırlı uğurlu olmasını diyorum," ifadelerini kullandı.

Tasarım ürünlerinin satışa sunulduğu ve bir çok etkinliğin düzenlendiği Tasarım Pazarına, tüm Üsküdarlılar oldukça yoğun ilgi gösterdi.