ÜSKÜDARLILAR BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU

Ramazan ayının huzurla geçtiği Üsküdar'da vatandaşlar Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programında bir araya geldi.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş ve Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve İsmet Uçma, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen; millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçtiğimizi ve bu bayramların bir olmak için, birlik olmak için fırsat olduğunu vurguladı.

Protokol konuşmalarının ardından gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi ile program sona erdi.