ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÜSKÜDAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Öğretmenler Günü Kutlama Programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Daire Başkanları, Üsküdarlı öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hayat pratiğiyle beslenmiş etkin bir eğitimin, yarının güçlü Türkiye’sinin mevcudiyeti için temel oluşturacağını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Her toplum gibi bizim toplumumuz da ancak sağlıklı bir eğitim olduğu sürece varlığını koruyacaktır. Daha güçlü yarınlara erişmenin tek yolu nitelikli bir eğitimdir. Siz değerli öğretmenlerimiz, sadece bilgiyi aktarmakla kalmıyor, Türkiye'nin bir dönemine damgasını vuracak nesli yetiştiriyorsunuz. Bu eğitimin temsilcisi olarak sizlere ne kadar teşekkür etsek yetersiz kalır,” ifadelerini kullandı.

Program kompozisyon ve şiir yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle devam etti. Ardından, Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi’nin Çoksesli Gençlik Korosu’nun müzik ziyafeti ile sona erdi.