ÜSKÜDARLI GENÇ SPORCULARA KUŞAK TERFİ TÖRENİ

Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Uzakdoğu sporcularına Çamlıca Spor Okulu’nda kuşak terfi töreni düzenlendi. 

Kuşak terfi törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra Üsküdar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail İlhan, Üsküdar Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Esat Kalay, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri, İMES Başkanı Kemal Akar, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, 400’den fazla sporcu ve sporcuların velileri katıldı.

Coşkuyla geçen törende konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çocuklarımız bizim için dünya nimetlerinin en mükemmeli, en güzeli. Onlar varsa hayatımızın anlamı vardır. Çocuklarımız için adeta gecemizi gündüzümüze katarız. Yeter ki onlar iyi yetişsinler, iyi gelişsinler. Kendilerine, toplumuna ve milletine hayırlı nesiller olsunlar, faydalı nesiller olsunlar diye yemeyiz onlara yediririz, içmeyiz, onları içiririz, giymeyiz onları giydiririz. Adeta onların hayatı, onların geleceği için bütün fedakârlıkları gösteririz. Bugün burada 400’ü aşkın yavrumuzla birlikte bir tekvando terfi törenindeyiz. İstanbul’da spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarla en önde gelen belediyelerden birisiyiz. Daha geçen ay Türkiye’de spora ve sporcuya yapılan yatırımlar noktasında, ilçe belediyeler arasında ödüle layık olmuş bir belediye başkanı sıfatıyla karşınızdayım. Bu vesileyle kuşak terfi eden çocuklarımızı tebrik ediyor, bu pırıl pırıl çocuklarımızı yetiştiren anne ve babalara teşekkür ediyorum.” dedi.

Törenin sonunda sporculara sertifikalarının dağıtılmasının ardından Başkan Hilmi Türkmen’e isminin yazılı olduğu Uzakdoğu sporcu forması hediye edildi. Formasını giyen Başkan Türkmen, tribünlerden büyük alkış aldı.