ÜSKÜDAR’IN ŞAMPİYONLARINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası Basketbol Turnuvası’nda 1. Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi, 2. Haydarpaşa Anadolu Lisesi, 3. Üsküdar Lisesi ve 4. olan Özel Derya Öncü Lisesi almış oldukları nakdi ödülleri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in makamında bir araya gelen takımlar verilen ödülden hiçbir harcama yapmadan Afrin’deki askerlerimize destek olsun diye Mehmetçik Vakfı'na bağışladıklarını dile getirdiler.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Doğrusu gençlerimizin bu hareketi karşısında inanılmaz mutlu olduk. Bizim geçlerimize de bu yakışır. Ben de huzurlarınızda sevgili gençlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Güzel bir turnuva olmuştu, olağanüstü bir final maçı izlemiştik. Son 20 saniyede kupayı Ahmet Keleşoğlu Lisesi kazandı. Tabi sonuçta dostluk kazandı. Hele aldıkları ödülü Mehmetçik Vakfına bağışlamaları karşısında bütün Türkiye kazandı,” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, “Cephede mücadele eden askerlerimiz yalnız olmadıklarını böylece hissedecekler diye inanıyorum. Bu genç kardeşlerimiz onlarla beraber olduklarını attıkları bu adımla göstermiş oldular. Aynı zamanda asker bir millet olduğumuzu da bir kez daha göstermiş olduk. Nihayetinde mücadele veren ordumuzun arkasındaki irfan ordusu da onların hem maddi hem de manevi destekçisi olduğunu göstermiş oldu,” dedi.

Haydarpaşa Anadolu Lisesi öğrencisi olan Ateş Ergin, “Bizim için bunun maddi bir önemi yok, önemli olan ülkemizin kazanması. Mehmetçiğimizin orada galip gelmesi ve ülkemizi savunması bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu yüzden bu parayı onlara bağışlamaktan gurur duyuyoruz,“ dedi.