ÜSKÜDAR’IN OKULLARI ŞENLENİYOR

Üsküdar Belediyesi bünyesinde Üsküdar genelinde ilkokul ve ortaokul öğrencisi 12.500’ü aşkın çocuğun eğitim aldığı Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri yıl sonu kapanış şenlikleri düzenlendi.

Fatma Nuri Erkan İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen şenliklere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdür Sinan Aydın ve çok sayıda öğrenci ile aileleri katıldı.

Şenliklerde gün boyu oyunlar oynayan çocuklar, yüzlerini renkli boyalarla boyadı. Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri Korosu enstrümanlar eşliğinde şarkılar söyledi.  Öğrenciler Başkan Hilmi Türkmen ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Kapanış şenliklerinde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Karne gününe giderken bugün burada bu şenlikte bir aradayız. Bizim Bilgi Evlerimizdeki yavrularımızın hazırladığı bir program. Maşallah her türlü enstrümanı çalıyorlar, şarkılar söyleyip oyunlar oynuyorlar. Bu etkinler aslında birer eğitimdir. 8 ay boyunca okulda, sınıfta alamayacakları eğitimi, özgüveni böyle etkinlerde kazanıyorlar. Yavrularımızı geleceğe hazırlama adına hepimize çok iş düşüyor. Çocuklarımızı yarınlara daha iyi hazırlama adına adeta seferber olmuş durumdayız. Yavuztürk Mahallemiz bizim için çok önemli. Bu güzel mahallemizin çocuklarını daha iyi yetiştirmek için de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum, iyi tatiller diyorum’’ dedi.

Şenliklerin sonunda çocuklara hediyeler verildi.