ÜSKÜDAR’IN MİNİKLERİ MADALYALARI TOPLADI

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün sporda kazandığı başarılara her gün bir yenisi ekleniyor. Alt yapı için yapılan   yatırımlar şampiyonalarda elde edilen dereceler ve madalyalarla geri dönüyor.

Sakarya’da yapılan Minik-Yıldız Karate Türkiye Şampiyonası ve Antalya’da yapılan 1. Avrupa Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda sporcularımız toplamda 2 altın 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazanma başarısı gösterdiler.

ANTALYA’DA 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ
Antalya'nın Belek ilçesinde gerçekleşen 1. Avrupa Minikler Taekwondo Şampiyonası 23 ülkeden 2004-2005 doğumlu 267 çocuğun katılımıyla yapıldı.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, şampiyonaya12 sporcuyla katılım gösterdi. Sporcularımızın birçoğunun ilk müsabaka deneyimi olmasına rağmen kulüplerini başarıyla temsil ederek gelecek için büyük umut verdiler.

Şampiyonda 48 kg erkeklerde mücadele eden Ömer Faruk Dayıoğlu Avrupa Şampiyonu olurken, 48 kg bayanlarda mücadele eden sporcumuz Şeyma Güngör Avrupa ikincisi oldu.

SAKARYA’DA 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ 5 BRONZ
28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Minik-Yıldız Karate Türkiye Şampiyonası’nda Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü 1 altın 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

58 ilden 2800 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonası birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Sporcumuz Abdülhalik Temizsoy 35 kg’de Türkiye şampiyonu olurken, yine aynı kiloda mücadele eden Sıla Nur Özcan Türkiye üçüncüsü oldu. 40 Kg’da Emircan Akdana, 47 kg’da Berat Ayla Yılmaz, 30 kg’da Hasan Efe Şimşek yine 30 kg’da Alperen Dilmaç Türkiye üçüncüsü başarısı gösterdiler.

Kendi alt yapısından yetiştirdiği sporcularla madalyaları toplayan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, elde edilen bu sonuçlarla, gelecek adına büyük şampiyonlar yetiştireceğinin sinyallerini verdi.