ÜSKÜDAR’IN EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE BOĞAZ TURU YAPTI

Üsküdar Belediyesi, Öğretmenler Günü vesilesiyle emekli öğretmenlerimizi Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde kahvaltı programında ağırladı.

Kahvaltı programında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bu hafta birçok program düzenleniyor. Belediye olarak bu sene görevde olan öğretmenlerimiz dışında bir de Üsküdar’a, İstanbul’a ve ülkemize yıllarca hizmet etmiş olan emekli öğretmenlerimizle bir araya gelmek istedik. Bugün siz muhterem hocalarımızla Üsküdar Valide Sultan Gemimizde bir kültür turu yapacağız. Toplumun inşası ve gelişimi siz saygıdeğer öğretmenlerimizin elinde oluşuyor. Geleceğin Türkiye’si, sizin ve şu anda görev başında olan öğretmenlerimizin emekleriyle şekillenecek. Zaman ayırıp davetimize teşrif ettiniz, bunun için sizlere teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı sonrası emekli öğretmenlerimize karanfil ve çanta hediye edildi. Yıllar sonra ilk defa Öğretmenler Gününde çiçek aldıklarını dile getiren öğretmenlerin duygulu anlar yaşadığı gözlendi. Öğretmenler, Boğaz turundan oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.