ÜSKÜDAR’IN ÇOCUKLARI “TEMİZ ÜSKÜDAR”I ÇİZDİ

Üsküdar Belediyesi tarafından çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek adına “Temiz Çevre Temiz Üsküdar” resim yarışması düzenlendi.

 

Yarışma programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın katıldı. Üsküdar’daki ilk ve ortaöğretim 4., 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada ilk ona giren öğrencilere ödül verildi.

 

Programda konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sevgili çocuklar ‘Temiz Çevre Temiz Üsküdar’ en çok sizleri ilgilendiriyor. Geleceğin Türkiye’si, İstanbul’u, Üsküdar’ı siz çocukların olacak. Bizler sizlere daha temiz, daha güzel bir Üsküdar bırakabilmek için gayret ediyoruz. Sizler bizlere içinizdeki temiz dünyanızı resimlerle yansıtmış oluyorsunuz. Bizler bu yarışmadan ilham alacağız. Sizin yapmış olduğunuz bu resimler belediyemiz olarak bizlere ufuk açacak. Biz bu gözle bakıyoruz. Üsküdar Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çocuklarımız için güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Resim yapmak özel yetenek ister. Jürimiz bu güzel resimleri seçerken çok zorlandı. Ben yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilere resim şövalyesi, resim fırçası, tuval ve para ödülü takdim edildi.