ÜSKÜDAR'IN "ÇINARLARI" SORDU, DOKTORLAR YANITLADI

İlerleyen yaşlarda hayat standartlarını önemli ölçüde düşüren Alzheimer gibi hastalıklar, modern çağın en önemli sorunlarının başında geliyor. Üsküdar’da İstanbul’un dört bir yanından gelen emekli vatandaşlar için ücretsiz servis sunan İkinci Bahar Kahvesi'nde gerçekleştirilen eğitimle bu konu, uzmanları tarafından ele alındı.

Üsküdar Belediyesi Aktif Yaşam Programı çatısı altında İkinci Bahar Kahvesi’ni ziyaret eden uzman hekimler, katılımcılara Alzheimer ve doğru ilaç alımı gibi konularda bilgilendirme yaptı. Hekimlerin verdiği eğitim, büyük oranda soru-cevap formatında devam ederken, uzmanlar ilerleyen yaşlarda daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için gerekli püf noktalarını da paylaştı. Üsküdar Belediyesi yetkilileri de programı yerinde izlemeyi ihmal etmedi.