'ÜSKÜDAR'I GEZİYORUM' ETKİNLİĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediyesi, vatandaşlarına Üsküdar’ın tarihi zenginliklerini göstermek amacıyla “Üsküdar’ı Geziyorum” isimli bir etkinlik başlattı. 1 Aralık 2015 tarihinden itibaren ilk gezileri başlayan ve 18 yaşından büyük olan herkese ücretsiz olarak sunulan bu gezi programı büyük ilgi gördü. 2016 yılında da devam edecek olan etkinlik, 27 Eylül'de yeniden faaliyete geçiyor.

Üsküdar sınırları içerisinde bulunan tarihi binaların yanı sıra yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri de yerinde inceleme imkanı tanıyan “Üsküdar’ı Geziyorum” programı gerçek bir kültür turu olarak göze çarpıyor. Üsküdar Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile başlayacak olan tur, Nevmekan’ın huzurlu atmosferinde çay ikramı ile devam ediyor, ardından tarihi atmosferi ile büyüleyen Beylerbeyi Sarayı ve eşsiz Boğaz manzarasına karşı güzel bir yemekle sona eriyor.

Kayıt için: 0216 531 30 00 numaralı telefondan arayarak bilgi alabilirsiniz.

GEZİLEN YERLER

1- Üsküdar Belediyesi Yeni Hizmet Binası

2- Bağlarbaşı Spor Kompleksi

3- Nevmekan