ÜSKÜDAR'DA SAHUR BİR BAŞKA GÜZEL

 Üsküdar Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilk sahur programı gerçekleştirildi.

Her akşam Üsküdar'ın farklı mahallerinde kurulan sokak iftarları ve iftar çadırı ile paylaşılan Ramazan bereketi bu sefer de kurulan sahur sofralarında paylaşıldı.

Üsküdar Belediyesi Evlendirme Dairesi bahçesinde bulunan iftar çadırında çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen sahura gecenin bereketini vatandaşlarla paylaşmak için Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de katıldı. 

 "Ramazan bereketi, kardeşliği ve dostluğu paylaşmaktır"

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Hilmi Türkmen, " Ramazan bereketi, kardeşliği ve dostluğu paylaşmaktır. Bizler her akşam iftar sofralarında paylaştığımız bereketi şimdi de sahur da paylaşıyoruz. Bu vesileyle kurduğumuz iftar ve sahur sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Allah'a hamd olsun bu paylaşımı bu yılda yaşıyoruz. Kuşkusuz Ramazan deyince akla ilk gelen ilçelerin başında Üsküdar gelir. Üsküdarımız adeta bir kardeşlik, huzur şehri. Biz Üsküdar Belediyesi olarak bu huzurun devamı için, sizler için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Sahurda ikram edilen kahvaltılıklarla sahurunu yapan Üsküdarlılar Başkan Hilmi Türkmen ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ramazan boyunca her cuma ve cumartesi gecesi Üsküdar Evlendirme Dairesi bahçesinde verilecek olan sahurda vatandaşlar sahur sofralarında buluşacak.