ÜSKÜDAR’DA İETT SEFERLERİ ARTIRILDI

“Daima hizmet, daima Üsküdar” anlayışıyla var gücüyle çalışan Üsküdar Belediyesi ve İETT, yeni bir işbirliğine daha imza attı. Toplu taşıma konusunda sıkıntı yaşadığı belirlenen bölgelere çare olmak için kolları sıvayan Üsküdar Belediyesi, İETT’nin de katkılarıyla bazı bölgelerdeki sefer sayılarını artırdı.

İlave seferler yapılarak ulaşım sorununa çare bulunan mahalleler ve sefer miktarları şu şekilde:

15C Ferah Mahallesi - Üsküdar otobüs hattına yeni bir araç ilavesi yapılıp 9 araçtan 10 araca çıkarılarak gün boyu yapılan sefer sayıları da 194 seferden 204 sefere çıkarılmıştır.

11Ü Ünalan Mahallesi - Üsküdar otobüs hattına yeni bir araç ilavesi yapılıp 5 araçtan 6 araca çıkarılarak gün boyu yapılan sefer sayıları da 72 seferden 79 sefere çıkarılmıştır.

11Y Yavuztürk - Üsküdar otobüs hattına yeni bir araç ilavesi yapılıp 4 araçtan 5 araca çıkarılarak gün boyu yapılan sefer sayıları da 72 seferden 90 sefere çıkarılmıştır.

14YE Yavuztürk - Ümraniye otobüs hattına yeni bir araç ilavesi yapılarak 3 araçtan 4 araca çıkarılarak gün boyu yapılan sefer sayıları da 16 seferden 20 sefere çıkarılmıştır.