ÜSKÜDAR’DA BAYRAM SEVİNCİ HEP BİRLİKTE YAŞANDI

Kurban Bayramı sebebiyle Üsküdar Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve İsmet Uçma, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada; ‘’Cenab-ı Allah bu güzel Kurban Bayramı gününde bizlere bir arada olmayı nasip etti. Kurban kesen değerli dostlarımızın kurbanını rabbim kabul eylesin. Bayramlar sevinçtir, mutluluktur, kucaklaşmaktır, dargınlıkların giderilmesine vesile olan günlerdir. Allahtan temenni ediyoruz ki bu bayram günleri dünyada ki savaşların son bulmasına da vesile olsun. Huzur içinde, barış içinde nice bayramlar görmek bizlere nasip olsun. Allah kardeşliğimizi daim etsin. Herkese iyi bayramlar diliyorum’’ dedi.

Protokol konuşmalarının ardından gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi ile program sona erdi.