ÜSKÜDAR GENÇLİK MERKEZİ BAHAR DÖNEMİ ATÖLYE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Üsküdar Gençlik Merkezi bahar dönemi atölye eğitimlerine başlıyor.


Üsküdar’dan başlayarak Türkiye’de ve dünyada insanlığa faydalı ve örnek olacak nitelikte bireyler yetiştirmek hedefiyle kurulan Üsküdar Gençlik Merkezi, her dönem olduğu gibi bahar döneminde de yoğun taleple kayıt dönemini tamamladı. 2016-2017 Bahar Eğitim Öğretim Döneminde 3329 ön kayıt sayısına ulaşan Üsküdar Gençlik Merkezi, geçtiğimiz hafta kesin kayıt olarak 1200 yeni üyeye ulaştı. İnternet üzerinden ön kayıt yaptıran üyeler, Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen mülâkatın ardından kesin kayıtla sınıflarına yerleştirildi.


Dil, Güzel Sanatlar, Bilişim, Müzik ve Değerler Eğitimi alanlarında 24 farklı atölye, 63 eğitim sınıfıyla eğitim sezonunu açan Üsküdar Gençlik Merkezi: Arapça, Arapça Tefsir, Bağlama, Diksiyon, Ebru, Erbane-Def, Fotoğrafçılık, Gençlik Korosu, Gitar, Hat, Kaligrafi, Karikatür, Keman, Kuran’ı Anlama, Kuran Arapçası, Ney, Photoshop, Resim, Takı Tasarım, Tezhip, Tiyatro, WEB Tasarım, Yazılım ve İngilizce atölyelerinde gençlere eğitim verecek.