ÜSKÜDAR DOĞAL STÜDYO OLDU

Düzenli park ve bahçeleri, İstanbul siluetli Kız Kulesi ve Boğaz manzaralı Çamlıca tepeleriyle yerli, yabancı turistlerin cazibe merkezi olan Üsküdar, yeni evli çiftlerin mutlu anlarını ölümsüzleştiren stüdyo fotoğrafçılarının da vaz geçilmez mekânı  oldu.

Her köşesiyle adeta doğal bir stüdyo olan Üsküdar, bu özelliğiyle evlenen çiftlerin en mutlu anılarına ve en özel pozlarına şahitlik ediyor. İki köprü ve boğaz manzarasıyla Çamlıca Tepesi, tarihi köşkleri ve yapılarıyla Kuzguncuk sokakları, İstanbul’un da simgesi olan Kız Kulesinin Üsküdar’da bulunması Üsküdar’ı adeta doğal bir stüdyo haline getirdi.

“EN ÇOK ÜSKÜDAR’I TERCİH EDİYORLAR”

Gelin-damat fotoğrafı çeken  stüdyo fotoğrafçıları için Üsküdar adeta eşsiz  bir mekan oldu. İlçede birçok fotoğraflanacak anlamlı mekânların olduğunu söyleyen fotoğrafçılar, müşterilerine ilk olarak çekim için Üsküdar’ı öneriyorlar.

Evlenecek çitlerin Üsküdar Kuzguncuk ve Kızkulesi başta olmak üzere bir çok mekanı doğal plato olarak kullanmak istediklerini söyleyen Kadıköy Fotoğraf Merkezi Genel Yönetmeni Ayşe Küçükkurt ; " Evlenecek çiftlerimiz, genellikle stüdyoya değil dış mekan çekimi istiyor. En çok tercih edilen mekânların başında da Üsküdar geliyor. Özellikle de tarihi evleri  ve sokakları  bulunan Kuzguncuk semti çiftleri daha çok cezbediyor. Bizden de mekân önerileri istiyorlar. Kızkulesi, Fethipaşa Korusu, Küçük ve Büyük Çamlıca en çok önerdiğimiz mekânlar arasında. Özellikle Fethipaşa Korusu bizim için eşsiz bir mekân. Burada çok rahat çalışıyoruz" dedi.

MUTLULUKLARA İSTANBUL’UN SİMGESİ ÜSKÜDAR YANSIYOR

Çiçeği burnunda çiftler ise Üsküdar’ın İstanbul’un simgesi olduğunu ve burada düğün çekimi yaptırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylüyorlar. İstanbul içerisinde Üsküdar’ın bir anlamı olduğunu belirten çiftler, düğün çekimlerinden sonra artık Üsküdar’ın kendileri içinde bir anlam ifade ettiğini dile getiriyorlar.​