ÜSKÜDAR BELEDİYESİ YETİM ÇOCUKLARA ÖZEL EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLEDİ

Üsküdar Belediyesi Katar Hayır Derneği’nin iş birliği ile yetim ve öksüz çocuklar için özel eğlence programı düzenledi.

Çavuşdere Spor Salonu’nda gerçekleşen eğlence programına 450’nin üzerinde çocuk katıldı. Düzenlenen etkinlikte çocuklar için şişme oyun parkurları, taekwondo gösterisi, sihirbazlık ve jonglör gösterileri, hediyeler, patlamış mısır ve pamuk şeker gibi ikramlar hazırlandı.

Etkinlik ile ilgili konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün bu salonda her şey çocuklarımız için. Çocuklarımız bizlere Allah’ın en büyük lütfu, dünya hayatının süsü. Bu yavrularımızın hem çocukluklarını hakkıyla yaşamaları hem de geleceğe hazırlanmaları adına hepimize çok iş düşüyor.  Bizler biliyoruz ki geleceğin Türkiye’si çocuklarımızın omuzlarında şekillenecektir. Üsküdar Belediyesi olarak kültürün, tarihin, gençlerin ve çocukların şehri olan Üsküdar’ımızda çocuklarımız için ne yapsak azdır. Zaman zaman çeşitli etkinliklerde bir araya geliyoruz. Hepimizin kendine göre birtakım meşgaleleri var ama çocuklarımıza yönelik yapacağımız çalışmalar, eğitime ve gelişmelerine yönelik, sosyal hayatta, aile, kültür, toplum hayatında çocuklarımızı yarına hazırlama adına belki bütün işlerimizi erteleyebiliriz. Çocuklarla ilgili olan hiçbir çalışmalarımızı asla erteleyemeyiz. Çocuklarımız bizim en büyük zenginliğimiz. Nasıl ki güçlü Türkiye çocuklarımızın omzunda şekillenecekse işte bu çocuklarımızın da güçlü olması lazım. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın kişisel ve toplumsal anlamda güçlü, karakterli, ahlaklı, imanlı, ihlaslı, milli ve manevi değerlerine sağdık gençler olması lazım. Bugün çocuklarımız hem eğlenecek hem de aktaracağımız konularla yarınlara hazırlanma adına adımlar atacaklar,“ dedi.

Etkinlik çeşitli eğlence gösterilerle devam ederken çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.