ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SPOR SÖYLEŞİLERİ ÜNLÜ TEKNİK ADAM GİRAY BULAK VE SPOR YORUMCUSU SİNAN VARDAR’IN KATILIMIYLA BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşileri programına Adana Demirspor Eski Teknik Direktörü Giray Bulak ve spor yazarı Sinan Vardar katıldı.

Gençleri iyiler ve iyilikler ile arkadaş etmek istiyoruz diyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sporu tabana yayma konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz. Üsküdar’a yedi büyük spor tesisi kazandırdık.  Tesislerimizin beşinde yüzme havuzu, pilates ve fitness salonlarımız bulunuyor. Gençlerimizi spora teşvik etmek için daha çok çalışacağız. Spor camiasının önemli isimlerini Üsküdar'ımıza davet edip söyleşiler yaparak gençlerimizi spora yönlendirmek istiyoruz. Bizim için spor ve sanat iyi bir arkadaştır” ifadelerini kullandı.

Programa katılan gençlerin sorduğu soruları cevaplayan teknik direktör Giray Bulak ve spor yazarı Sinan Vardar, gençlere spor yapmalarını ve Üsküdar Belediyesi’nin spora dair yapılan hizmetlerden yararlanmalarını öğütledi.