ÜSKÜDAR BELEDİYESİ GENÇLERE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdarlı öğrencilerin faydalanması amacıyla yapımı tamamlanan Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, liseli öğrenciler ve Üsküdarlılar katıldı.

“Bizler gençlerimizin hizmetkârıyız”

Çocuklara ve gençlere hizmet etmeninin büyük önem taşıdığını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bizler göreve gelmeden önce bu okulumuza bazı sözler vermiştik. Çok şükür bugün verdiğimiz sözleri tutmanın sevincini yaşıyoruz. Söz verdiğimiz gibi okulumuza her türlü desteği sağladık. Bana göre en büyük hizmet çocuklarımıza, gençlerimize yapılan yatırımdır. Bizler Üsküdar Belediyesi olarak gençlerimizin hizmetkârıyız ve onlar için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. İyi ki gençler var!” ifadelerini kullandı.

Törende Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış folklor gösterisi katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Törenin sonunda Başkan Hilmi Türkmen, protokol üyeleri ile kurdeleye keserek spor salonunun açılışını gerçekleştirdi.