ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ETKİLİ AİLE İLETİŞİMİ PROGRAMINI MAHALLELERE TAŞIDI

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Etkili Aile İletişimi programı çerçevesinde kuran kurslarına, ana okullarına ve evlere konuk oluyor. Üsküdarımızda bulunan kuran kursu öğrencileri, anaokulu velileri ve ev hanımlara yönelik başlatılan proje çerçevesinde uzman psikolog ve sosyologlarla etkili ve doğru iletişimin sırları paylaşılıyor, vatandaşlara destek sağlanıyor.

Etkili Aile İletişimi programının ilki Uzman Psikolog Zümra Altunterim'in (proje gönüllüsü) ergenlik sorunları, kardeşler arası diyalog ve gelin-kayınvalide ilişkileri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirmesiyle başladı.

Program içerisinde, Zeynep Kamil Hastanesi Müdüresi Medine KAHRAMAN'ın annelere yönelik verdiği bilgiler de son derece dikkat celb etti. Üsküdar Belediyesi’nin Park Bahçeler Müdüresi Hacer YILMAZ da oyun alanları ve parklarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.