ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÇOCUK AKADEMİLERİ VE BİLGİ EVLERİ'NDE İLK DERS HEYECANI YAŞANDI

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Akademileri ve Bilgi Evleri, sorumlu belediyecilik anlayışıyla, geleceğin emanetçileri olan çocukları TEOG sınavına hazırlamaya bu yıl da devam ediyor. 8. sınıfın sonunda yapılan; iyi bir lise, devamında iyi bir üniversite ve sonunda kaliteli bir yaşam için büyük önem taşıyan TEOG sınav süreci Üsküdarlı çocuklar için çok kolay hale geliyor.

2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi heyecanı tüm Üsküdar'ı sardı

Öğrencilerin, ilgi ve yeteneklerine uygun, iyi liseleri kazanmalarını sağlamak üzere, sekiz şubede toplam bin yetmiş bir öğrenciye ulaşan Üsküdar Belediyesi Çocuk Akademileri ve Bilgi Evleri'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders heyecanı yaşandı.

Öğrenciler, Türkçe, İngilizce, Matematik, Fen ve Teknoloji, İnkılap tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin yanında sınav stresi ile baş etme gibi pek çok önemli konuda rehberlik hizmeti alıyor, deneme sınavları ile sınava daha emin adımlarla ilerliyorlar.