ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ATLETİZM ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Üsküdarlı sporcuların ulusal ve uluslararası alanda başarıları devam ediyor. Şampiyon olan sporculara Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN birer kese altın takdim etti.

Şampiyon olan ve dereceye giren 13 sporcuyu makamında kabul eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN sporculara tebrik ederek birer kese altın verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi TÜRKMEN: “Biz Üsküdar Belediyesi Spor kulübü olarak, sporcularımızla ilgili özelikle salon sporlar ilgili geçtiğimi yıllardan beri devam eden bu spora bakış açımızın meyvelerini topluyoruz.

Trabzon’da yapılan gençler olimpiyat şampiyonusun da, biz Üsküdar Belediyesi spor kulübü olarak belli branşlardan hem Türkiye Birinciliği Hem de dereceye girme anlamında güzel sonuçlar elde ettik.

Bu sonuçlar sayesinde ülkemizi Avrupa arenasında temsil etmek fırsatı yakaladık. Mesela bizim sporcumuz Enes Can Bayraktaroğlu Trabzon’daki bu olimpiyatlarda yüksek atlamada hem Avrupa rekoru kırarak dünya şampiyonu oldu.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcumuz 2 bin metre yüksek atlamada biz şu anda dünya şampiyonu çıkarmış bir kulübüz” dedi.