ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN MUHTARLAR GÜNÜNDE 33 MUHTARI İLE BİR ARADA

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Muhtarlar Günü vesilesiyle Üsküdar’da görev yapan 33 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Üsküdar’ın mahalle muhtarlarını Üsküdar Belediyesi Yeni Hizmet Binasında ağırlayan Başkan Hilmi Türkmen, muhtarlara Üsküdar’da  devam eden ve yapımına başlanacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

Muhtarlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Türkmen, daha yaşanabilir bir Üsküdar için neler yapılması gerektiği konusunda Üsküdarlı muhtarlarla istişare etti.

Görüşmelerinin ardından ,15 Temmuz hain darbecilerin şehid ettiği Acıbadem Mahallesinin kahraman muhtarı Merhum Mete Sertbaş’ı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, mahalle muhtarlarımız ve şehidin değerli ailesiyle beraber kabri başında anıldı.

Başkan Hilmi Türkmen, Şehid Mete Sertbaş’ın mezarının başında Kur’an okudu.