ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN BURHANİYE MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarihin, kültürün, sporun şehri olan Üsküdar’da her hafta düzenlenen Mahalle Buluşmaları toplantısı hız kesmeden devam ediyor.

22 Şubat Perşembe akşamı Burhaniye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, belediye çalışmalarını, yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatıp birinci ağızdan vatandaşları bilgilendirdi.

Burhaniye Mahallesi’ndeki imar konusu üzerine vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Burhaniye Mahallemizin imar sorunu kalmamıştır. 35 yıldır devam eden imar sorununu çözmüş bir Belediye Başkanı olarak karşınızdayım. Burhaniye Mahallemizdeki eski imar planını göre kat sayı 2, emsal 0.30 iken şimdiki imar planına göre kat sayısı 5, 6, emsal ise 1,25, 1,50 oldu,” şeklinde konuştu.