ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK VE OKUL DESTEK KURSLARI İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR!

Üsküdar Gençlik Akademisi’nde, kendine yetebilen, yetilerinin farkında, kültür, sanat ve spor alanında başarılı, belirli bir bilinç düzeyine ulaşmış, milli ve manevi değerleri özümsemiş, gelecek ideali olan gençler yetiştirmek hedeflenmektedir.

Katılımcı ve sürdürülebilir eğitim modeli ile klasik eğitim koşullarının dışına çıkılarak, gençlerimizle birebir ve toplu halde iletişim bağı kurulmaktadır. Bu bağlamda gençlerimiz için çalışmalar, dersler ve etkinlikler, sınıf ortamı ve sosyal alanda gençlerin rol model olarak alabileceği eğitim koçları desteği ile gerçekleştirilmektedir. Ortaya çıkan nitelikli iletişim ile eğitim alan gençler toplumsal uyumlulukta herhangi bir problem yaşamadan kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Üsküdar Gençlik Akademisi’nde üniversite hazırlık ve okula destek kursları, alanında uzman eğitimciler tarafından verilmektedir. Üniversite hazırlık ve okula destek programı, bununla birlikte; atölye çalışmalarıyla öğrencilerimiz, kişisel gelişimlerine fayda sağlayacak eğitimler almaktadır. Gençlerimiz kültürel ve sosyal faaliyetler, Has oda sohbetleri, halı saha turnuvaları, mangala turnuvaları, kitap okumaları ve tahlilleri, dergi okumaları, şahsiyet sunumları, kültürel ve tarihi geziler, meslek tanıtımları, psikolojik destek ve motivasyon sunumları, öğrenci buluşmaları, pano çalışmaları, zanaatkar ziyaretleri, kariyer planlamaları, münazara yarışmaları, kahvaltı programları, film okumaları, üniversite gezileri, gençlik kampları gibi etkinliklere katılarak faydalı ve eğlenceli zamanlar geçirmektedir. Ayrıca öğrenci ve velilerimize yönelik rehberlik çalışmaları, bilgilendirme sunumları, veli toplantıları yapılmaktadır.