ÜNALAN METRO TAKSİ DURAĞI TÖRENLE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 28. taksi durağı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından hizmete açıldı.

Ünalan Metro Taksi Durağı’nın açılış töreni 5 Ocak Cumartesi günü gerçekleşti. Açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, muhtarlar, taksiciler ve Üsküdarlı vatandaşlar katıldı.

Açılan yeni metro hattıyla birlikte gerçek anlamda bir ulaşım merkezine dönüşen Üsküdar’da, vatandaşlara sunulan ulaşım zenginliği esnafın da yüzünü güldürüyor. Metrodan inen yolcuların sıklıkla başvurduğu taksi ihtiyacı da Ünalan Metro Taksi Durağı ile önemli ölçüde giderilmiş oluyor.

İstanbul’da taksi durakları konusunda Üsküdar’ın iyi bir noktada olduğunu dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, durağa gelen ilk iş telefonunu cevapladı.