SURİYELİ MÜLTECİLERE ÜSKÜDAR’DAN 3 TIR İNSANİ YARDIM

İstanbul AK Parti İl Başkanlığı öncülüğünde başlatılan “Üşüyorum Yardım Edin’’ kampanyasına; Üsküdar Belediyesi 3 TIR dolusu insani yardım malzemesi ile destek verdi.

Ak Parti İl Başkanlığı’nın ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için başlattığı, “Üşüyorum Yardım Edin’’ kampanyasına, Üsküdar Belediyesi’de 3 TIR’la katkıda bulundu.

Selimiye’deki TOGEM-DER merkezinde  3 TIR’a 48 kalem yardım malzemesi yüklendi. Yardım malzemelerinin içinde 10 bin battaniye, kadın-erkek-çocuk giysisi; (kaban, gömlek, tişört, çorap, içlik, pardüsü, ayakkabı, bot, pijama, bornoz), bebek uyku tulumu, şişme yatak, bayan çanta, nevresim takımları, gıda malzemeleri; 13 ton un,  (kuru fasulye, nohut, sıvı yağ, zeytin, makarna, reçel, pirinç, kırmızı mercimek, çay, toz şeker) yer alıyor.

Yardım malzemeleri Maltepe Miting Alanı’nda diğer yardım malzemesi yüklü  TIR’larla birlikte Çarşamba günü 10.00 da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yola çıkacak.