PILATES YAPAN HANIM SULTANLAR ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE AĞIRLANDI

Üsküdar Belediyesi'nin sporu tabana yayma ve tüm Üsküdarlılara spor eşliğinde daha nitelikli bir yaşam sunma hedefleri çerçevesinde, her hafta kadınlara özel ücretsiz pilates seansları yapılıyor.

Uzmanlar gözetiminde gerçekleştirilen ve yalnızca kadınlara özel olan derslerin bilinirliğini artırmak ve bu sağlıklı yaşam biçimini tüm Üsküdar'a yaymak isteyen Üsküdar Belediyesi, bu haftanın pilates derslerine katılan kadınlara Üsküdar Valide Sultan Gemisi'nde, Boğaz turu programı düzenledi.

Pilates yapan hanım sultanlara gemide kahvaltı keyfi!

Yaklaşık 250 pilates yapan vatandaşın bir araya geldiği Boğaz turunda eşsiz manzara ve kültür zenginliği karşısında katılımcılar Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile sohbet ettiler. Aynı zamanda programa katılan vatandaşlara rehber eşliğinde Sanat Tarihi dersi verilerek İstanbul'un tarihi dokuları anlatıldı.

Sporun yaşam kalitesine doğrudan etki yaptığını hatırlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Her sene yapmış olduğumuz kahvaltı programını bu sene Üsküdar Valide Sultan Gemisi'nde yapmak istedik. Bu sabah gemimiz çok mutlu çünkü Valide Sultan'ın bu sabahki misafirleri Üsküdar'ın hanım sultanları. Üsküdarlı hanım sultanlarımıza kahvaltı programına böylesine ilgi gösterdiği için teşekkür ediyorum," diye konuştu.