ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E 23 NİSAN ZİYARETİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Mehmetçik İlkokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

23 Nisan kutlamaları kapsamında tüm Üsküdarlı öğrencileri temsilen Mehmetçik İlkokulu öğrencileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti. Okul müdür ve öğretmenleri ile ziyareti gerçekleştiren öğrenciler Başkan Hilmi Türkmen ile sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Türkmen, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli çocuklarımız bizim olmazsa olmazımız. Geleceğimiz sizlere emanet. İyi ki çocuklarımız var!” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, öğrencilerin Başkan Türkmen’e çiçek takdim etmesinin ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.