ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN’İN ELİNDEN ALDI

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan Çamlıca İlköğretim Okulu öğrencileri, karnelerini Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in elinden aldılar.

Çamlıca Spor Okulu’nda düzenlenen karne törenine Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Karne dağıtımı öncesi halk oyunları gösterisi yapan öğrenciler, şiirler okuyarak ve şarkılar söyleyerek yaz tatilini karşıladı.

Öğrencilerin karne coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Bugün en uzun teneffüsün zili çalacak , eğitim öğretime yaklaşık üç ay ara verilecek. Tatilinizi doya doya yaşamanızı temenni ediyorum. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum. Muhterem anne babalar; Adı üzerinde tatil. Çocuklarınız tatillerini doya doya yapsınlar. Ancak tatil sadece boş durmak değildir. Bazı yaz kursları var bunları değerlendirmelisiniz. Cenab-ı Allah daha nice eğitim ve öğretim yılında buluşmayı nasip etsin. Biz çocuklarımızı çok seviyoruz. İyi ki onlar var! ‘’ dedi.

Başkan Hilmi Türkmen, Karne dağıtımı töreninden sonra öğrencilerle sohbet ederek, tüm öğrencilere başarılar ve iyi tatiller diledi.