MAHALLE BULUŞMALARI ÜSKÜDAR’DA DEVAM EDİYOR

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları programının ikincisi Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşti.

Ahmediye ve Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin katıldığı programda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bugüne kadar yapılan projeler ve devam eden projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Mahalle Buluşmalarında yapılan hizmetleri vatandaşa anlatmak,  vatandaşın görüş ve önerileri üzerine istişare etmek için önemli bir program olduğunu vurguladı.

Konuşmasının devamında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, toplamda 12.800 metrekare bir alanın kazanılacağı ve Mayıs ayında altyapı çalışmasının son bulacağı Üsküdar Meydan Projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi.