MAHALLE BULUŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Her hafta gerçekleşen Mahalle Buluşmaları programında Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, 18 Ocak Perşembe akşamı Küçük Çamlıca Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar’a ve mahallelere dair hizmetleri paylaştı.

Üsküdar Meydan çalışmasından bahseden Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Meydandan denize doğru kazıklı teras sistemi adı verilen bir çalışmayla 12.800 metrekare bir alan kazanmış olacağız. Kazıklar çakıldıktan sonra üzerine kurulacak sistem ile denizin doğal sınırını korumuş olacağız. Tüm bu çalışmalar bittiğinde hem meydan büyümüş olacak hem de Harem’den Üsküdar’a, Üsküdar’dan Beylerbeyi’ne kadar olan sahil düzenleme projesini tamamlamış olacağız,” ifadesini kullandı.

Başkanımız Hilmi Türkmen, Valide Sultan Gemisi, Nevmekan, Tebessüm Kahvesi, Çocuk Üniversitesi, Çocuk Akademisi, Gençlik Merkezi gibi projelerin önemine vurgu yaparak gençlerimizin yapılan bu hizmetlerden yararlanmalarını tavsiye etti.