İNCESAZ'IN SANAT HAYATINDAKİ 20. YILINA ÜSKÜDARLILARDAN YOĞUN İLGİ

Türk müziğinin en sevilen gruplarından İncesaz’ın kuruluşunun 20’nci yılı, Üsküdar’da müthiş bir katılımla kutlandı. Kısa bir süre önce çıkardıkları “Peşindeyim” adlı albümün de tanıtımını yapan grup, 27 Aralık Çarşamba akşamı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

İncesaz grubunun 20’nci yaş günü etkinliğine konuk sanatçı olarak Melihat Gülses, Derya Türkan, Cengiz Özkan, Muammer Ketencioğlu ve Oya Küçümen katıldı.

İlginin sel olup aktığı programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “İncesaz tam 20 yıldır aksatmadan bir iş yapıyor ve bunu en güzel şekilde başarıyor. İki salonumuz tamamen doldu, fuaye alanında bile yer kalmadı. Görüyorsunuz ki salonlara, mekânlara sığmayan bir sevgi var burada. Çünkü insanlar kendilerinden bir tını buluyor İncesaz’ın eserlerinde, şarkılarında ve bizim de Üsküdar olarak bambaşka bir bağımız mevcut, İncesaz ile. İyi ki Üsküdar var, iyi ki İncesaz var diyorum; bu güzide gruba daha nice yıllar diliyorum.” diye duygularını ifade etti.