İL EMNİYET MÜDÜRÜ SELAMİ ALTINOK'TAN ÜSKÜDAR'A ZİYARET

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Üsküdar Belediyesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Hilmi Türkmen, İl Emniyet Müdürü Altınok'u başkan yardımcılarıyla birlikte belediye binasının kapısında karşıladı. Altınok, girişte yer alan Üsküdar Belediyesi’nin projelerinin maketleri hakkında Başkan Hilmi Türkmen’den ayak üstü kısa bilgiler aldıktan sonra makam odasına geçti.

İl Emniyet Müdürü Altınok makam odasında Başkan Hilmi Türkmen ve başkan yardımcılarıyla sohbet edip hal hatırlarını sordu. Belediye’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İl Emniyet Müdürü Altınok'a Üsküdar'ın hatırası olarak vazo hediye edip nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu. Ziyaret Başkan Hilmi Türkmen ve yardımcılarının İl Emniyet Müdürü Altınok'la hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.