HİLMİ TÜRKMEN ÜSKÜDARLI GENÇLERLE ADİLE SULTAN HUZUREVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Üsküdar Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Yaşlılar Haftası vesilesiyle Adile Sultan Huzurevi’nde sürpriz bir etkinlik düzenleyerek “Üsküdar’ın Çınarları”nı ziyaret etti. Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi’ne bağlı müzik atölyeleri öğrencilerinden oluşan on kişilik müzisyen grubu huzurevinde yaşamlarını sürdüren Üsküdar’ın deneyim abidelerine doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu.

"YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR"

Üsküdar Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesindeki Üsküdar Gençlik Orkestrası eskilerin unutulmaz eserlerini icra ederken, 40 kadar huzurevi sakini de onlarla birlikte şarkı söyledi. Geçmişten günümüze sempatik bir köprünün kurulduğu bu eşsiz geceye Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in de katılması huzurevi ahalinisi sevince boğdu. Huzurevinin tüm sakinleriyle tek tek ilgilenen Hilmi TÜRKMEN onlarla birlikte şarkı söyledi, icra edilen eserlere tempo tutarak eşlik etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN eğlenceli etkinlik esnasında yaptığı konumada, "Yaşlılarımız baş tacımızdır. Yaşlısına sahip çıkmayan, hürmet etmeyen bir toplum güçlü olamaz. Üsküdar Belediyesi olarak yaşlılarımıza hizmeti bir borç biliyoruz," sözlerini sarf etti. Adile Sultan Huzurevi sakinleri gördükleri ilgi üzerine duygu dolu anlar yaşadılar.