HİLMİ TÜRKMEN ENGELLİLER GÜNÜ’NDE ÖZEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Mehmet Çakır Spor Kompleksi 2 Aralık Çarşamba akşamı engelli vatandaşları konuk etti. Engelliler Haftası kapsamında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in ev sahipliğinde Mehmet Çakır Spor Kompleksi’nde bir araya gelen engelli vatandaşlar, akşam yemeğinin ardından konser etkinliğiyle keyifli vakit geçirdi.



Konuşmasında Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bir yıl içinde hizmete gireceğini müjdeleyen Hilmi TÜRKMEN, bu projenin Türkiye genelinde parmakla gösterilecek bir çalışma olacağını belirtti ve ekledi: "Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi’ni açtığımızda, biz orada sizin yavrularınızı gün boyu misafir edeceğiz. Siz bu sırada günlük hayatınızdaki işlerinizle ilgilenebilecek, alışverişinizi yapabileceksiniz. Biz yavrularınıza -sizin kadar olmasa da- ana babalık yapacağız inşallah."



Hilmi TÜRKMEN’in Üsküdar Belediyesi’ne bağlı tüm tesislerde Engelliler Haftası boyunca yiyecek içecek ve hizmetlerin engelli vatandaşlara yüzde 50 indirimli olacağını açıklaması da salonda coşkuyla karşılandı. Yemeğin ardından vatandaşlar, Hilmi TÜRKMEN ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.