HİLMİ TÜRKMEN DOĞA DOSTU TEMİZLİK EKİBİNİ AĞIRLADI

Üsküdar'ın Küplüce ve Kirazlıtepe Mahallelerinde görev yapan Doğa Dostu temizlik ekibi personeli, 8 Aralık Salı günü sabahında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN'in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Doğa dostu temizlik ekipleriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu, ekipleri daha iyi anlamak için zaman zaman onlarla aynı havayı teneffüs etmek gerektiğini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sabahın ilk ışığıyla ‘Doğa Dostu’ arkadaşlarımızla güne başlamak ayrı bir mutluluk...”

Üsküdar Belediyesi, Üsküdarlılara 24 saat hizmet etmeye devam ediyor. İlçenin daha yaşanılabilir ve daha huzurlu olması için her geçen gün önemli çalışmalara imza atan Üsküdar Belediyesi ‘Doğa Dostu’ temizlik ekipleri, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’le buluşarak büyük bir moral elde etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 8 Aralık Salı günü sabahı Üsküdar'ın Küplüce ve Kirazlıtepe Mahallelerinde görev yapan ‘Doğa Dostu’ temizlik ekibi personeliyle kahvaltı yaptıktan sonra onları kapıda görev alanlarına kadar uğurladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda başkan Türkmen ‘Doğa Dostu’ temizlik ekiplerine görev yaptıkları yerlerde herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını, mahalle halkı ve esnafın bu hizmetlerden memnun olup olmadığını sordu. Doğa dostu elemanlar, insanların bu hizmetlerden dolayı belediye ye teşekkür ettiklerinin ifade ettiler.  

'Doğa Dostu’ temizlik ekipleriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu, ekipleri daha iyi anlamak için zaman zaman onlarla aynı havayı teneffüs etmek gerektiğini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sabahın ilk ışığıyla ‘Doğa Dostu’ arkadaşlarımızla güne başlamak ayrı bir mutluluk...” dedi.