HER İLMEKTE “BİSMİLLAH”

Üsküdarlı anneler, nineler ve ablalarTürk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin ilçesinde terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere, yünden bere ve atkı örmeye başladı.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’inde katıldığı, Üsküdar İkinci Bahar Kahvesi’nde düzenlenen programda bir araya gelen anneler ve nineler örgülerini örmeye devam etti.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Üsküdarlı hanım ablalarımız, ninelerimiz, annelerimiz, bu güzel kampanyayı başlattı. Cephedeki kahraman Mehmetçiğimize bugün örülen her şey cepheye taşınan birer cephanelik. Manevi bir silahtır. Üsküdar Belediyesi olarak biz de, sınırlarımızda vatan güvenliği için gözünü kırpmadan canını feda eden askerimizin her daim yanında olduğumuzu hanım kardeşlerimiz vasıtasıyla göstermek istedik. Bu kampanya kapsamında örülen bereleri önümüzdeki hafta Mehmetçiğimize göndereceğiz,“ şeklinde konuştu.

Düzenlenen programda annelerimiz ve ninelerimiz asker türküleri söyleyerek herkesi duygulandırdı.